Programe de antrenament

Comunitatea noastra

Orhideea Sport este locul unde redescoperi bucuria de a te misca liber!

Comunitatea noastra

Orhideea Sport este locul unde redescoperi bucuria de a te misca liber!

M-am simtit minunat in prezenta tuturor, atat a antrenorilor cat si a celor ce au participat la acest Sport Camp. Sunteti o echipa excelenta care stiti sa transmiteti celor din jur energie, buna dispozitie dar si seriozitate in ceea ce faceti. Multumim.

Ionut Bogdan Vaduva

Am avut o experiență extraordinară în această tabără. Am fost in inima naturii, oamenii au fost foarte drăguți, cazarea curată și plăcută, mâncare bună, activitățile distractive, interesante și utile. Aștept cu nerăbdare să merg în următoarea. 🙂

Alexandru Mihaela

A fost o tabara foarte reusita, pe care as recomanda-o oricui. Felicitari antrenorilor pentru efort si multumesc!

A fost cea mai placuta si fun experienta pentru mine in ultimii doi ani. M-am super relaxat si m-am bucurat foarte mult de drumetie si de peisaje. A fost minunat. 😊

Bianca

A fost un weekend minunat, cu antrenori dedicati, inimosi, care ne au transmis din energia lor. Am incarcat bateriile, iar grupul si atmosfera a fost peste asteptarile mele. Ma gandesc cu drag la echipa Orhideea sport, nu numai la cei pe care ii cunosteam indeaproape.

Mihaela Isfan

Aceasta tabără este o experiență utila și plăcută. Îți arată beneficiile mișcării pentru întreg organismul și te motiveaza sa ramai in continuare activ. In momentul in care constientizezi efectele pozitive ale mișcării, efortul fizic depus devine nesemnificativ.

Adriana Georgescu

Este o experienta foarte interesanta si ma bucur ca am participat.

Radu Bolintineanu

O experienta super alaturi de oameni frumosi si pe care imi doresc sa o mai repet.

Cristina Covaci

Top