Abonamente Sport Bucuresti

Fie ca preferi sa te antrenezi singur, la clasele de grup fitness si aerobic sau cu antrenorul personal, Orhideea Sport din Bucuresti ofera servicii de fitness pentru orice obiectiv de antrenament.


Abonamente Sport

Fa primul pas in a-ti schimba stilul de viata! Fii mai sanatos, mai energic si cu un tonus de invidiat! Alege abonamentul care ti se potriveste si te asteptam sa ne antrenam impreuna intr-o noua sala de fitness mai spatioasa, mai luminoasa si special conceputa pentru a te inspira si motiva in antrenamentele tale.

30.00 

Abonamentele sport pot fi achizitionate lunar sau anual. Pretul unui abonament sport  happy hour  include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup ce se desfasoara in programul de acces de tip happy hour si acces la sauna finlandeza.

Program Luni-Vineri: 07:00 - 22:00 Sambata-Duminica: Inchis

30.00  Accepti provocarea?

50.00 

Abonamentele sport pot fi achizitionate lunar sau anual. Pretul unui abonament sport full time include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup, precum si acces la sauna finlandeza special creata pentru clientii Orhideea Sport.

Program Luni-Vineri: 07:00 - 22:00 Sambata: Inchis Duminica: 09:00 - 22:00

50.00  Accepti provocarea?

10.00 

Accesul  de zi sport poate fi achizitionat in cazul in care nu detii un abonament Orhideea Sport. Acesta include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup, precum si acces la sauna finlandeza special creata pentru clientii OrhideeaSport.

Program Luni-Vineri: 07:00 - 22:00 Sambata: Inchis Duminica: 09:00 - 22:00

10.00  Accepti provocarea?

25.00 

Accesul  de zi piscina poate fi achizitionat in cazul in care nu detii un abonament Orhideea Sport. Include accesul la  facilitatile din zona piscinei: piscina adulti, piscina copii, Jacuzzi, zona Ice & Fire, sezlonguri de relaxare incalzite cu lampi cu infrarosii, salina cu sare recomandata si copiilor.

Program Luni-Vineri: 07:00 - 22:00 Sambata: Inchis Duminica: 09:00 - 22:00

25.00  Accepti provocarea?


Abonamente Antrenor Personal

slim-pack-new

Intentia specialistilor nostrii in crearea acestui pachet a fost aceea de a veni in intampinarea unor nevoi reale a oamenilor care isi doresc sa inceapa un program de imbunatatire a starii de sanatate si de schimbare a obiceiurilor, dar nu au gasit motivatia necesara pentru a face primul pas.

Accepti provocarea?

antrenament orhideea sport

Este un pachet de servicii dedicat celor care vor sa experimenteze conceptul de personal training, sa cunoasca modul de lucru cu aparatele de fitness, sa invete miscarile de baza si sa-si conceapta cu ajutorul antrenorului un plan de actiune.

Accepti provocarea?

orhideea sport fitness

Alege abonamentul de Personal Training si te bucuri de un program personalizat de miscare, in functie de organismul si stilul tau de viata! Instructori dedicati te vor monitoriza pas cu pas ca sa-ti atingi obiectivelein mod sanatos.

Accepti provocarea?

Antrenamente de Grup

TRX este alegerea ideala si completa in materie de antrenamente de fitness, reprezintand un tip de antrenament de grup care se bazeaza pe forta gravitationala si pe folosirea propriei greutati a corpului in diferite planuri, cu ajutorul unui accesoriu special de suspensie.


Rebound
Body Tone
Pilates
Power Step
Bosu
Circuit
Fitball
Cardio Dance
Corex
Aero Combat

Spinning – inovaţie în materie de fitness şi întreţinerea siluetei! Urcă dealuri, fă sprinturi,  incarca-te de energie pe biciclete staţionare.

Gimnastica in apa – Aquagym, este una din cele mai placute si uşoare modalitati de a te intretine, de a face miscare si de a te distra in acelasi timp.