Antrenamente de grup: Aerobic , Spinning , Aquagym, TRX, Jumping Circuit
Incearca serviciile noastre de aerobic, spinning, aquagym si antrenamente de grup.

Text Grup

Antreneaza-te cu noi! Prin achizitionarea abonamentului lunar sau anual la Orhideea Sport ai la dispozitie 13 tipuri de antrenamente de grup care se bazeaza pe cele mai noi si moderne concepte de antrenament. Antrenandu-te in timp ce te distrezi iti atingi si obiectivele personale!
Vezi orarul complet

TRX este alegerea ideala si completa in materie de antrenamente de fitness, reprezintand un tip de antrenament de grup care se bazeaza pe forta gravitationala si pe folosirea propriei greutati a corpului in diferite planuri, cu ajutorul unui accesoriu special de suspensie.

Spinning – inovaţie în materie de fitness şi întreţinerea siluetei! Urcă dealuri, fă sprinturi,  incarca-te de energie pe biciclete staţionare.

Gimnastica in apa – Aquagym, este una din cele mai placute si uşoare modalitati de a te intretine, de a face miscare si de a te distra in acelasi timp.


Antrenor personal

slim-pack-new

Intentia specialistilor nostrii in crearea acestui pachet a fost aceea de a veni in intampinarea unor nevoi reale a oamenilor care isi doresc sa inceapa un program de imbunatatire a starii de sanatate si de schimbare a obiceiurilor, dar nu au gasit motivatia necesara pentru a face primul pas.

antrenament orhideea sport

Este un pachet de servicii dedicat celor care vor sa experimenteze conceptul de personal training, sa cunoasca modul de lucru cu aparatele de fitness, sa invete miscarile de baza si sa-si conceapta cu ajutorul antrenorului un plan de actiune.

orhideea sport fitness

Alege abonamentul de Personal Training si te bucuri de un program personalizat de miscare, in functie de organismul si stilul tau de viata! Instructori dedicati te vor monitoriza pas cu pas ca sa-ti atingi obiectivelein mod sanatos.

orhideea sport fitness

Spre deosebire de abonamentul Personal Training Fitness, noul abonament “Workout Group” va ofera posibilitatea de a va antrena alaturi de prieteni sau parteneri de antrenament care doresc sa aiba parte de un program fitness bine structurat.