Fa o programare!

Sport

Se arata toate cele 4 rezultate

 • Abonamente Happy Hour

  30.00 

  Abonamentele sport pot fi achizitionate lunar sau anual. Pretul unui abonament sport  happy hour  include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup ce se desfasoara in programul de acces de tip happy hour si acces la sauna finlandeza.

  Accepti provocarea?
 • Acces zi piscina

  25.00 

  Accesul  de zi piscina poate fi achizitionat in cazul in care nu detii un abonament Orhideea Sport. Include accesul la  facilitatile din zona piscinei: piscina adulti, piscina copii, Jacuzzi, zona Ice & Fire, sezlonguri de relaxare incalzite cu lampi cu infrarosii, salina cu sare recomandata si copiilor.

  Accepti provocarea?
 • Acces zi sport

  10.00 

  Accesul  de zi sport poate fi achizitionat in cazul in care nu detii un abonament Orhideea Sport. Acesta include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup, precum si acces la sauna finlandeza special creata pentru clientii OrhideeaSport.

  Accepti provocarea?
 • Full time Subscription

  50.00 

  The sport monthly pass can  be purchased monthly or annually. The price  of a full time sport monthly pass includes the access to all fitness area facilities, access to all Training Group classes and also the access to the Finnish sauna special created for our Orhideea Sport customers.

  Accepti provocarea?
Inapoi