De ce Orhideea Sport

Servicii de sport premium oferite de OrhideeaSport

Alege noua sala de fitness si sport de la OrhideeaSport , oferim cele mai bune conditii pentru antrenament de grup , avem antrenori personali care va vor ghida pentru a va atinge telurile pe care vi le-ati propus !

O noua sala de fitness mai spatioasa si special conceputa pentru a te inspira si motiva in antrenamentele tale.

Sala cu multa lumina naturala si aer proaspat

pentru ca un mediu potrivit pentru sport insemana antrenamente eficiente. Lumina naturala stimuleaza activitatea fizica, iar aerul proaspat ajuta la o oxigenare eficienta si creste rezistenta la effort.

Sauna exclusive

pentru ca dupa fiecare antrenament intensiv e nevoie de relaxare musculara si mentala, detoxifiere si revitalizarea pielii. Iti recomandam ca sedintele sa nu depaseasca 15 minute. Hidrateaza-te pentru a evita pierderea de saruri si minerale.

Site dedicat pentru cumparaturi, programari si informatii

pentru ca timpul tau e cel mai important. Iti faci cont pe noul site si poti verifica istoricul de consum oricand sau poti face cumparaturi sau programari online.

Clase noi “Group fitness”, precum TRX, Rebound si Bosu

pentru ca atunci cand faci sport in grup creste motivarea, iar distractia transforma activitatile si mai placute.

Antrenori dedicati

Antrenorul personal este acea persoana care te poate ajuta si ulterior asista in atingerea obiectivelor personale. De cele mai multe ori atunci cand ne dorim sa incepem frecventarea unei Sali, experienta poate fi una placuta si constructiva sau daca nu intrunim conditiile optime, sa fie una ne-atractiva.

Statistica ne arata ca 70% din persoanele care incep un program de miscare se opresc deoarece nu sunt suficient de motivate. De asemenea statistica ne arata ca atunci cand incepem miscarea intr-un mod controlat si sub supraveghere, rezultatele si continuitatea ating cote de realizare de 90%.

De aceea noi incurajam toti clientii care vin la noi sa inceapa in prima faza miscarea cu ajutorul unui specialist, fie ca este vorba de o clasa de grup sau de un antrenor personal. Ca sa venim in ajutorul clientilor nostrii, oferim in mod gratuit o sedinta de evaluare completa ce contine: Determinarea nivelului capacitatilor motrice, forta,rezistenta,mobilitate, compozitie corporala, masa musculara,varsta metabolica si asistare in stabilirea obiectivelor.

Tot ce ramane de facut este sa veniti  si de restul ne ocupam noi.