Zona Cardio

Zona cardio este destinată iubitorilor de efort cardio individual, cu benzi de alergare, biciclete și eliptice. Această zonă se adresează celor care doresc să își mențină un aparat cardio-respirator sănătos și rezistent la eforturi îndelungate dar și celor care sunt interesați de un program de slăbit.

BANDA DE ALERGARE – Life Fitness Engage 95 T, 10 aparate

Life Fitness 95T Banda de alergare: sistemde centuri DX 3 ™ și sistem de punți, tehnologie Advanced Console,o noua zonă de activitate, monitorizarea ratei cardiace și senzor de miscare.

Cu tehnologia DX3 ™ Belt and Deck și tehnologia Flexdeck ™ si cu designul sofisticat, Life Fitness 95T Engage Treadmill a fost construit pentru a va oferi o experiență confortabilă.

ELIPTIC – Crosstrainer Life fitness Engage, 2 aparate

Eliptic cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și avansați. Îmbunătățește aparatul cardio-respirator și ajută la arderea caloriilor.

Seria Engage Elliptical Cross-Trainer are la baza o cercetare biomecanică extinsă prin care a fost creata o mișcare naturală care imita alergarea sau mersul pe jos, combinată cu durabilitatea de lungă durată pe care ați cunoscut-o la Life Fitness. O experiență cardio superioară!

 

 

BICILETE ORIZONTALE – Life fitness Engage- 3 aparate

Bicicleta cu diverse programe de antrenament atât pentru începători cât și pentru avansați – este o varianta mai comodă a bicicletei clasice. Solicită de asemenea aparatul cardio respirator stimulând arderea caloriilor.

BICICLETA VERTICALA, 3 aparate

Bicicleta staționară clasică are diverse programe de antrenament atât  pentru începători cât și pentru avansați, ajută de asemenea la slăbit și îmbunătățește aparatul cardio-respirator.

Construit cu ani de cercetare și dezvoltare și cele mai bune teste ergonomice și bazate pe utilizatori din industrie, modelul 95C Bike vă va motiva pe exerciții să continuați să lucrați la centrul de fitness.

 

STEPPER, 1 aparat

Stepper staționar cu diverse programe de antrenament atât  pentru începători cât și pentru avansați – îmbunătățește aparatul cardio-respirator și arde caloriile în exces.

ROWER CONCEPT 2 PM5 – 1 aparat

Potrivit pentru toata lumea, de la incepatori la sportivii de performanta, prin mișcările duplicate pe canotaj utilizatorii beneficiază de un antrenament sigur și eficient din punct de vedere al timpului si pentru întregul corp.

 

Vezi detalii

Abonamente sport