Zona de forta

Această zonă este destinată tuturor clienților care vor să introducă în programul de fitness și exercițiile cu greutăți pe scripeți concepute să ușureze mișcarea fără a afecta rezultatul: tonifierea musculară segmentară. În aceasta zonă puteți alcătui un program de exerciții adecvat nivelului dumneavoastră, singuri sau cu ajutorul antrenorului.

PRESA PENTRU PIEPT – FZCP, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii pectorale. Mișcarea efectuată este de împingere de la piept către înainte.

APARAT PENTRU PIEPT – FZPEC, 1 aparat

Mișcarea efectuată la acest aparat este de fluturări în care brațele sunt aduse din lateral către înainte prin contracția mușchilor pectorali.

APARAT DE TRACTIUNI – FZPD, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii spatelui. Secundar, mișcarea efectuată la acest aparat, tonifică și parte din musculatura umerilor și brațelor.

APARAT RAMAT – FZR W, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii superioare a spatelui și a umărului, respectiv deltoidul posterior.

 

APARAT PENTRU BICEPS – FZBC, 1 aparat

Mișcarea imprimată de acest aparat este de flexie a antebrațelor pe brațe, dezvoltând muschii flexori ai membrului superior, respectiv flexorii antebratelor și ai bratelor (bicepsul și brahialul).

PRESA PENTRU TRICEPS – FZTP, 1 aparat

Aparat pentru tonifierea muschiului triceps brahial. Miscarea imprimată de acest aparat este de extensie a antebrațului pe braț (întinderea cotului), mișcare efectuată de mușchiul triceps.

PRESA PENTRU UMERI – FZSP, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii umărului, mai ales pentru deltoizii anteriori și lateral. Secundar este tonifiat și mușchiul triceps brahial.

APARAT DE FLUTURARI LATERALE – FZLR , 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii umărului, mușchiul deltoid lateral. Secundar se tonifiază și partea superioară a mușchiului trapez. Mișcarea este de ridicare laterală a brațelor cu coatele la 90 grade.

PRESA PENTRU COAPSE – FZSLP, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii coapselor și a feselor. Aparatul imprima mișcarea de genuflexiune din așezat, astfel zona lombară fiind protejată.

APARAT PENTRU EXTENSII COAPSE – FZLEX, 1 aparat

Aparat ce izolează mușchiul cvadriceps al coapsei, concentrând tonifierea pe acest mușchi. Mișcarea imprimată de acest aparat este ducerea gambelor înainte prin întinderea genunchilor.

APARAT PENTRU FLEXII COAPSE – FZSLC, 1 aparat

Aparat ce concentrează tonifierea pe musculatura posterioară a coapsei, biceps femural, semimembranos și semitendinos. Secundar tonifică și mușchii posteriori ai gambei, parte lor superioară.

APARAT PENTRU ADDUCTORI – FZHAD, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii interioare a coapsei, mușchii aductori.

APARAT PENTRU ABDUCTORI – FZHAB, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea mușchilor abductori ai coapsei și bazinului: fascia lată și fesierii.

APARAT PENTRU FESIERI – FZGL, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii fesiere, gluteul mare, mijlociu și mic. Secundar se tonifica și musculatura lombara și cea posterioara a coapsei.

APARAT PENTRU ABDOMEN – FZAB , 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii abdomenului.

APARAT PENTRU LOMBAR – FZBE, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii lombare a spatelui.

APARAT PENTRU LOMBAR și ABDOMEN – FZTR, 1 aparat

Aparat pentru dezvoltarea musculaturii abdominale, dreptul abdominal, oblici intern și extern, precum și a musculaturii lombare.

APARAT MULTIFUNCTIONAL CU SCRIPETI – CMDAP , 1 aparat

Aparat multifuncțional cu scripeți la care  se pot efectua exerciții pentru întreaga musculatură a corpului protejând articulațiile.

 

Vezi detalii

Abonamente sport