Zona greutati libere

Aceasta zonă se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și dezvolte masa musculară. Antrenamentul cu greutățile libere presupun un grad mai mare de dificultate decât aparatele cu greutăți pe scripeți, de aceea va recomandam ca exercițiile efectuate în aceasta zonă să se facă numai sub supravegherea antrenorului.

BANCA ORIZONTALA PENTRU PIEPT – SOFB , 1 aparat

Banca de împins pentru piept la plan orizontal ideală pentru dezvoltarea masei musculare a pieptului, în special fasciculele mijlocii ale pectoralului.

BANCA INCLINATA PENTRU PIEPT – SOIB , 1 aparat

Banca de împins pentru piept la plan înclinat ideală pentru dezvoltarea masei musculare a pieptului, în special fasciculele superioare ale pieptului.

APARAT CU HALTERA CULISANTA – SSM, 1 aparat

Aparat multifuncțional la care haltera culisează în plan vertical. Fata de exercițiile efectuate liber cu haltera, acest aparat oferă în primul rând libertatea de a lucra independent fără a fi necesara asistența instructorului de fitness datorită plusului de siguranță pe care îl oferă.

BANCA PENTRU BICEPS – SAC , 1 aparat

Bancă pentru dezvoltarea flexorilor brațului, biceps brahial și brahial, secundar se tonifica și flexorii antebrațului. Exercițiile pot fi făcute atât  cu haltera cât și cu ganterele.

BANCA INDEPENDENTA – SFB , 1 aparat

Bancă independentă, cu spătar rabatabil. Banca poate fi folosită la o multitudine de exerciții libere sau în combinație cu Smith Machine.

BANCA AJUSTABILA – SMAB, 1 aparat

Banca ajustabila. Banca poate fi folosita la o multitudine de exerciții libere sau în combinație cu Smith Machine.

BANCA PENTRU ABDOMEN – SABC, 1 aparat

Banca pentru dezvoltarea musculaturii abdomenului.

BANCA PENTRU EXTENSII – CS45X , 1 aparat

Bancă pentru dezvoltarea musculaturii posterioare a corpului: extensori ai spatelui, fesieri, posteriori ai coapselor și gambelor.

SUPORT PENTRU DISCURI – SOWT, 1 aparat

Suport pentru discuri (2.5, 5, 10, 15, 20 Kg)

SUPORT SIMPLU PENTRU GANTERE – SDR1, 1 aparat

Suport simplu pentru gantere ( 2 – 10 Kg).

SUPORT DUBLU PENTRU GANTERE – SDR2, 1 aparat

Suport dublu pentru gantere (12 – 30 Kg).

Vezi detalii

Abonamente sport