Termeni si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Centrului Orhideea Heath & Spa

Vânzătorul produselor și serviciilor / prestatorul serviciilor este Fundația pentru Sănătate Orhideea Spa cu sediul în București, Calea Plevnei 145B, SPA, sector 6, autorizată în baza sentinței publice din Dosarul 275/PJ/1996 deschis la Judecătoria Sectorului 2, având codul fiscal RO9347586, telefon 021.56.96.555, e-mail: info@orhideeaspa.ro, înregistrată ca operator cu caracter de date personale, în calitate de operator al centrului Orhideea Health & Spa denumită și OH&S.

Conditii de comercializare online a Cardurilor de Membru și a Accesului Lunar

Comercializarea online a produselor și serviciilor centrului Orhideea Spa se încadrează în condițiile legale privind vânzarea la distanță a bunurilor și serviciilor.

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:

Membru – o persoană fizică peste 16 ani sau un grup de persoane fizice cu vârsta peste 16 ani care sunt înregistrate ca membrii exclusiv ai centrului de sănătate Orhideea Health & Spa (OH&S);

Card de Membru – un document care atestă apartenența ca membru al centrului OH&S. Cu excepția cardului „Share”, cardul de membru nu este transmisibil. Cardul de membru are valabilitate de 12 luni de la data activării lui;

Individual – card de membru pentru o singură persoană fizică care este membru OH&S. Se emite un singur card nominal. Tariful standard al taxei Cardului de Membru Individual este de 350 € la cursul BNR din data plății cu toate taxele incluse iar tariful promoțional din campania „Privilegiul de a fi membru” este de 175€.

Family – card de membru pentru o familie compusă din doi adulți, copii lor și aparținător (bonă). Fiecare membru al familiei beneficiază de un card de membru, mai puțin copiii sub 16 ani. Tariful standard al taxei Cardului de Membru Family este de 500 € la cursul BNR din data plății cu toate taxele incluse iar tariful promoțional din campania „Privilegiul de a fi membru” este de 250€.

Share – card de membru pentru un grup de persoane care împart dreptul de membru la OH&S. Se emite un singur card care este transmisibil. Membrii Share au acces, în funcție de tipul de abonament achiziționat. Accesul se face pentru maxim 2 persoane simultan, de maxim 2 ori pe zi. Tariful standard al taxei Cardului de Membru Share este de 700 € la cursul BNR din data plății cu toate taxele incluse. Acest tip de serviciu nu se regăsește în oferta de reducere.

Membrii au acces nelimitat de timp în zonele din centru, în funcție de tipul de abonament achiziționat, iar copiii și aparținătorul au acces limitat în intervalul Happy Hours, iar duminica, în intervalul 9:00 – 19:00 (ultima oră de acces 18:00), numai în zona piscinei. Aparținătorul (bona) are acces numai în prezența copiilor pe care-i însoțește. Identitatea aparținătorului (bonei) va fi menționată în contract și nu poate fi schimbată de mai mult de 2 ori în interval de 12 luni.

All Inclusive – acces lunar sau de zi care oferă acces în toate zonele centrului. Programul este destinat numai adulților;
Activ – acces lunar sau de zi care oferă acces în zona kineto / fitness, zona piscinelor și zona „Foc și Gheață” (saune);
Sport – acces lunar sau de o zi care oferă acces în zona kineto / fitness;

Happy Hours – interval de timp încadrat de luni până vineri, între orele 7,00 – 18,00 (ultima oră de acces 17,00).
Prin achitarea cardului de membru la tariful standard sau la tariful de promoție, cumpărătorul plătește înscrierea ca membru al Centrului Orhideea Health & Spa pentru un an de zile.

Cardurile de membru selectate pentru campania „Privilegiul de a fi membru” au discount de 50 % din pretul de lista.
Tariful standard al cardului de membru include și accesul de tip all inclusive (kineto / finess, aerobic, spining, piscina, jacuzzi, saune, salina, arie relaxare, thepidarium) timp de o luna de zile.

Ulterior epuizării perioadei de gratuitate, pentru utilizarea facilităților centrului de sănătate Orhideea Spa, membrii vor achita contribuția de acces lunar sau zilnic pentru zonele și facilitățile pe care doresc să le utilizeze. Tarifele accesului lunar sau zilnic se regăsesc în secțiunea

„ Abonamente Centru Spa”

Activarea cardului de membru trebuie făcută în maxim 1 luna de la achiziție, pentru tariful promoțional din campania „Privilegiul de a fi membru”, în caz contrar dacă depășiți acest termen, cardul de membru se va activa automat, după trecerea acestei perioade.

Prin achiziționarea online sau la sediul prestatorului a unui card de membru sau a contribuției de acces lunar, clientul declară în mod expres că înțelege să accepte și să respecte Regulamentul de Ordine Interioară al centrului, precum și condițiile contractului de membru și ale contractului de acces lunar. Termenii contractuali pentru contractul de membru și accesul lunar se regăsesc sectiunea „ Termeni si Conditii.”

Clientul are dreptul sa notifice in scris Fundației pentru Sănătate Orhideea Spa că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la plata cardului de membru, dată care este considerată a fi data încheierii contractului, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.
În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile centrului de sănătate, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă adresate non-membrilor, tarife disponibile in sectiunea “Tarif acces ne-membri”.
După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data intrării în vigoare a contractului, clientul nu mai are posibilitatea să denunțe unilateral contractul de membru.

Perioada de valabilitate a accesului lunar nu poate fi suspendata.

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor de membru

Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor de membru:
La receptia centrului Orhideea Spa. Programul de functionare al receptiei este 24h/7. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si contractul de membru ce va fi semnat de ambele parti in dublu exemplar. Pentru emiterea cardului de membru este necesara prezentarea unei act de identitate.

Prin email la adresele rezervari@orhideeaspa.ro / info@orhideeaspa.ro. Sunt necesare urmatoarele detalii pentru a putea emite contractul de membru: numele complet al beneficiarului cardului de membru, nr de telefon, email, CNP, adresa. Plata se poate face prin link de plată securizat sau prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesara o confirmare a platii. Contractul de membru va fi emis dupa ce banii au intrat in contul Fundatiei pentru Sanatate Orhideea Spa. Beneficiarul are obligatia de a se prezenta la receptia Orhideea Health & Spa pentru semnarea contractului de ambele parti in doua exemplare.
Direct de pe siteul www.orhideeaspa.ro completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma GecadPayment (PayU). In urma confirmarii pe email a tranzactiei, echipa Orhideea Helath & Spa va va contacta pentru a va solicita informatii suplimentare cu privire la beneficiarul cardului de membru (daca nu este acelasi cu persoana platitorului), data de la care intra in vigoare contractul de membru si cand puteti veni la receptia Orhideea Health & Spa pentru semnare contractului.

Conditii de comercializare online a Cardurilor Cadou

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:
Card Cadou – este un document care atestă plata unor servicii medicale / de relaxare în cadrul centrului de sănătate Orhideea Spa. Serviciile sunt predefinite și sunt valabile 6 luni de la data achizitionarii. In cazul in care intervalul de timp expira, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea cardului cadou nu poate fi preschimbata in bani. Cardul cadou este unic si nu se poate inlocui in caz de pierdere sau deteriorare.

Cardurile cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.
După achiziționarea prin plata online a cardurilor cadou, beneficiarul poate ridica imprimatele de la recepția centrului sau prin email la o adresă pe care o va comunica in momentul achizitionarii cardului.

Clientul are dreptul sa notifice in scris Fundației pentru Sănătate Orhideea Spa că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la plata cardului cadou, dată care este considerată a fi data de activare a cardului cadou, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.

În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile centrului de sănătate, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă adresate non-membrilor, tarife disponibile in sectiunea Carduri cadou / Terapii medicale si de relaxare/ Evenimente Grupuri.

După expirarea perioadei de 14 zile de la momentul plății / data activarii cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunte la serviciile achitate.

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor cadou

Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor cadou:
La receptia centrului Orhideea Spa. Programul de functionare al receptiei este 24h/7. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si cardul / cardurile cadou. Daca beneficiarul nu este acelasi cu persoana care a platit, sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, nr. telefon.

Prin email la adresele rezervari@orhideeaspa.ro / info@orhideeaspa.ro. Sunt necesare urmatoarele detalii pentru a putea emite cardul cadou: numele, prenumele, nr. telefon si adresa de email atat a beneficiarului, cat si a persoanei care plateste. Plata se poate face prin link de plata securizat sau prin virament bancar pe baza unei facturi proforme, fiind necesara o confirmare a platii. Cardul cadou va fi emis dupa ce banii au intrat in contul Fundatiei pentru Sanatate Orhideea Spa. Se poate intra in posesia cardului cadou prin ridicarea de la receptie sau pe email in format electronic.

Direct de pe siteul www.orhideeaspa.ro completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma GecadPayment (PayU). In urma confirmarii pe email a tranzactiei, echipa Orhideea Helath & Spa va va contacta pentru a va solicita informatii suplimentare cu privire la beneficiarul cardului cadou (daca nu este acelasi cu persoana platitorului), modalitatea dorita de a intra in posesia cardului cadou si orice alta informatie necesara finalizarii comnezii.

Top