Fii in forma maxima
cu antrenorul tau personal!

Contact

Andreea Dogaru

DA! Mișcarea îți poate schimba viața !

Sunt o persoană energică , pozitivă și pasionată de sport practicând încă de când eram mică: balet și volei. Pentru mine sportul este un lucru fără de care nu aș putea să trăiesc.

Prin meseria mea, îmi doresc să transmit oamenilor starea de bine, motivarea și plăcerea de a face sport ! Cred cu tărie că oricine își poate atinge scopul cu grija si răbdare iar mie îmi place să motivez oamenii cu care lucrez și să îi încurajez să nu renunțe la visul lor!

Dacă îți dorești o schimbare în viața ta , vrei să adopți un stil de viață sănătos, îți dorești să slăbești, să pui masă musculară sau să îți îmbunătățești condiția fizică hai sa ne antrenăm împreună!

 

Motto: “Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viață.”

 

Certificari:

  • Aerobic and Group Fitness Instructor (MOVE ON Fitness Education);

Specializari:

  • fatburn
  • creștere masă musculară
  • postural movement
  • tonifiere
  • îmbunătățirea condiției fizice

 

 

Colaborarea cu Andreea mi-a adus multe beneficii neasteptate si mai ales deloc credibile pt mine...pana acum :
- o magica ajustarea corporala pe care am obtinut-o si care ma aduce mai aproape de anularea unei operatii de abdominoplastie; (dupa doar 3.5 luni de antrenament)
- o stare emotionala de "viata-i roz si se poate bine si frumos" chiar daca ai langa tine nori de furtuna stresului ...si asta numai dupa o ora de sala cu ea;

- o intelegere si manifestare dincolo de limitele presetate de mine asupra cuvintelor " eu nu pot asta, nu voi reusi"... sa vezi ca se poate si mai ales ca iti si place 🙂
Multumesc Andreea pt lectia deosebita de PROFESIONALISM, bun simt si prestanta pe care mi-o predai de 2 (3) ori pe saptamana!

Camelia I.

Colaborând cu Andreea, am descoperit nu numai o antrenoare buna ci și o prietenă gata să îmi fie alături cu încurajări și multă motivație . Este persoana care știe să te ajute să îți îndeplinești obiectivele cu privire la corpul pe care ți-l dorești . Mă bucur că împreună am descoperit varianta potrivită mie, care mă motivează și îmi dă încredere în mine .

Mulțumesc Andreea și ne revedem la antrenamente!

Istrate Randa Monica

Demult voiam sa gasesc un antrenor care sa ma motiveze si la care sa vin cu drag si am gasit-o pe Andreea care este cea mai buna si mereu cu zambetul pe buze!

Pascu Mădălina

Transformarea incepe
CU TINE!

Top