Programe de antrenament

De ce sa apelezi la un personal trainer?

Pentru ca fiecare dintre noi este este diferit si are nevoile sale specifice, inclusiv in ceea ce priveste sportul, un personal trainer este indispensabil in cazul unui antrenament care sa dea rezultate. Pe langa conceperea unui program personalizat in functie de nevoile tale, un personal trainer va juca un rol important in motivarea ta permanenta, dar si in atingerea obiectivelor pe care ti le-ai propus. Iata cateva motive pentru care este recomandat sa apelezi la un personal trainer.

In primul rand, un personal trainer va avea grija ca tu sa beneficiezi de un antrenament personalizat, care te va ajuta sa iti atingi obiectivele propuse mult mai usor decat in cazul unui antrenament general. Prin cunostiintele si experienta sa, acesta va identifica nevoile tale si va alcatui antrenamentul care se va plia perfect pe organismul tau. In cazul in care un exercitiu nu ti se potriveste, atunci personal trainerul il va schimba cu unul mai potrivit, dar cu acelasi beneficii pentru corpul tau.

Un alt avantaj pe care il ai atunci cand apelezi la un personal trainer este faptul ca acesta va eficientiza la maximum timpul de antrenament. Mai mult decat atat, un personal trainer iti poate arata o varietate de metode de antrenament, care vor sparge monotonia si te vor ajuta sa iti atingi mai usor scopul.

Momentele de stagnare apar inevitabil atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus sau sa maresti masa musculara. Un personal trainer va identifica elementele cheie si te va ajuta sa treci peste aceasta perioada de stagnare.

De asemenea, antrenamentele facute cu un personal trainer iti vor creste gradul de motivatie, pentru a-ti demonstra progresele in timp, ceea ce nu se intmapla atunci cand te antrenezi singur.

Un alt aspect important pe care ti-l asigura un personal trainer este prevenirea accidentarii. Acesta te va invata sa folosesti corect echipamentul de sala si va lucra alaturi de tine pentru a preveni eventualele accidentari.

Fiind membru Orhideea Spa sau detinand un abonament Orhideea Sport beneficiezi de discounturi la abonamentul de personal trainer fitness. Pachetul include monitorizarea progreselor, a greutatii corporale precum si  discutii privind regimul alimentar.

Top