Ești gata să explorezi teritoriul nevăzut al propriei tale capacități fizice și să descoperi puterea ascunsă a corpului tău?

Cu sesiunea noastră de evaluare a compoziției corporale și calităților motrice, te așteaptă o călătorie fascinantă și informativă, unde secretele corpului tău vor fi dezvăluite.

DISCOUNT 80%

Oferta expira in 48h

25.00 leiCategorie:

 

Vom urmari urmatoarele aspecte:

 

Analiza compoziției corporale

Vom utiliza tehnologie avansată de scanare pentru a măsura procentajul de grăsime, masa musculară și alte componente ale corpului tău.
Această informație ne va ajuta să stabilim obiective realiste pentru transformarea ta.

Evaluarea calităților motrice

Prin intermediul testelor specifice, vom evalua agilitatea, puterea, flexibilitatea și coordonarea ta motorie. Acest pas ne va ajuta să identificăm punctele tale tari și să dezvoltăm un plan de antrenament adaptat nevoilor tale.

Date precise, plan personalizat

Bazându-ne pe rezultatele obținute, vom crea un plan de antrenament și nutriție personalizat, care să maximizeze potențialul tău și să te conducă către succes.

Nu este vorba doar despre date, ci despre folosirea lor pentru a-ți atinge obiectivele. Cu această evaluare precisă, vei avea încredere că faci pași direcți către forma fizică și performanța pe care le dorești.

Vrei sa afli mai multe detalii?

Programeaza o
evaluare

Pentru evaluare si un plan de actiune , inscrie-te pentru o consultatie aici:

Programeaza o sedinta

Top