Programe de antrenament

Spinning

Spinning-ul este un efort cardio pe biciclete speciale, efectuat în grup, pe muzica ritmată, antrenamentul fiind condus de un antrenor de spinning. Este un antrenament care poate fi adaptat oricărui nivel de pregătire fizică, fiind adecvat atât pentru începători cât și pentru avansați. Este recomandat pentru obținerea unei rezistente cardio-respiratorie optime dar și pentru cei care vor sa slăbească.

BICICLETA DE SPINNING – NXT, 12 aparate.

Bicicleta staționară de spinning folosită în clasele de cycling, clase ideale pentru antrenamentul de slăbit, tonifiere a trenului inferior și îmbunătățirea aparatului cardio-respirator.

Zona antrenamente de grup

Clasele de aerobic te pot ajuta să pierzi din greutate, să suporţi mai bine stresul și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod dansant și ritmic.

Din cap până în picioare, aerobicul îţi îmbunătăţește toate funcţiile corpului, devii mai rezistent, mai sănătos și cu o coordonare îmbunătăţită.

Aerobicul dezvolta foarte bine rezistenţa cardio-respiratorie.

Functional training

Cel mai in voga concept de antrenament care va ajuta sa integrati miscarea in activitatile zilnice, prin utilizarea miscarilor multi-plan. Este util tuturor celor care vor sa slabeasca, sa se tonifice sau pur si simplu sa devina mai agili si mobili.

Sala noastra dispune de o suprafata open-space generoasa pentru desfasurarea acestor antrenamente. Nu lipsesc deasemenea nici accesoriile cu care sa va antrenati, incepand cu mingi medicinale, slam ball, BOSU, TRX, core bag,stability plate, kettlebell,swiss ball, climbing bar, plyobox si multe altele. Antrenorii nostri personali sunt instruiti pentru a va invata acest tip de antrenenament iar daca doriti sa lucrati in grup, avem clasele de INTERVAL TRAINING si CIRCUIT TRAINING care folosesc metode din acest concept.

Rebound

REBOUND-ul  sau mini trambulina este versiunea adaptata pentru interior a trambulinei olimpice. Dimensiunile sale reduse  permit folosirea ei în spaţii închise de persoane de toate vârstele, cu constituţii corporale diferite.

Spre deosebire de saritul clasic pe trambulina, unde miza este sa sari cat mai sus, la rebound scopul este faci o serie de miscari scurte si controlate. Beneficiile antrenamentului sunt multiple si cu rezultate directe asupra accelerarii metabolismului. Rebound-ul  presupune realizarea unui tip de exerciţii prin care se obţine absenţa gravitaţiei în punctul cel mai înalt al săriturii şi creşterea forţei de gravitaţie în timpul fazei de aterizare. Mini-trambulina este adaptata pentru a creea mai multă acceleraţie, suprafaţă mare de lucru, multă stabilitate şi o bună amortizare a şocurilor la fiecare săritură.

Bucurie. Relaxare. Energie. Oamenii frumoși. Distracție.  Loc perfect

Am cunoscut oameni noi, am facut sport intr.un cadru placut si m.am relaxat

Energie, buna dispozitie

Cu o energie foarte pozitivă, cu noi prieteni, cu noi sfaturi.

Voie buna, apartenenta la o comunitate de oameni faini si o sala frumoasa la care ne vom reintoarce 🙂

Multa energie, determinare, deconectare, fericire

Inspiratie pozitivism incredere puterea influentei

Zona de forta

Această zonă este destinată tuturor clienților care vor să introducă în programul de fitness și exercițiile cu greutăți pe scripeți concepute să ușureze mișcarea fără a afecta rezultatul: tonifierea musculară segmentară. În aceasta zonă puteți alcătui un program de exerciții adecvat nivelului dumneavoastră, singuri sau cu ajutorul antrenorului.

Zona antrenamente personale

Zona de antrenamente personale este un spatiu special amenajat si destinat pentru sedintele cu Antrenor Personal.

Antrenorul Personal iti analizeza nivelul actual de pregatire fizica si planifica impreuna cu tine atingerea obiectivelor prin antrenamente personalizate.

Antrenorul Personal lucreaza intr-un mod prietenos, ajutandu-te sa iti atingi obiectivele specifice, motivandu-te si sustinandu-te in depasirea limitelor psihologice.

Antrenorul Personal te ajuta sa iti monitorizezi progresul lunar si astfel sa evaluezi rezultatele antrenamentelor.

Zona greutati libere

Aceasta zonă se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și dezvolte masa musculară. Antrenamentul cu greutățile libere presupun un grad mai mare de dificultate decât aparatele cu greutăți pe scripeți, de aceea va recomandam ca exercițiile efectuate în aceasta zonă să se facă numai sub supravegherea antrenorului.

Zona TRX

TRX-ul este un instrument cu ajutorul caruia se efectueaza majoritatea exercitiilor in suspensie. TRX-ul te ajută să-ți creezi antrenamente complexe, variate și sigure.

Conceput de un fost membru Navy Seals din necesitatea de a avea un sistem de antrenament usor de transportat si de folosit care sa ii ajute pe el si pe camarazii sai sa se mentina in forma. Tot echipamentul constă într-o bretea solidă de nylon suspendată de tavan ca un pendul și care se bifurcă în 2 bretele ajustabile, terminate cu 2 manere soft pentru maini si picioare.

TRX este un concept renumit în întreaga lume și este folosit si la antrenamentele echipelor de fotbal, de luptători UFC, de cicliști, înotători, atleți, precum și de armata Statelor Unite.

Zona Cardio

Zona cardio este destinată iubitorilor de efort cardio individual, cu benzi de alergare, biciclete și eliptice. Această zonă se adresează celor care doresc să își mențină un aparat cardio-respirator sănătos și rezistent la eforturi îndelungate dar și celor care sunt interesați de un program de slăbit.

Sauna finlandeza

Este o saună realizată într-o incintă de lemn, încalzită electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscată sau finlandeză are o umiditate de aproximativ 10% şi o temperatură de 85° – 90°C, efectul fiind simţit după primele 5 minute de utilizare printr-o transpiraţie puternică.
Este recomandat consumul în cantitate mare de apă şi sucuri naturale pentru a ajuta corpul să elimine toxinele acumulate. Totodată, la un interval de 7-10 minute se recomandă duşuri reci sau frecţie cu gheaţă.
Sauna uscată este contraindicată persoanelor cardiace, a persoanelor bolnave de cancer sau cu simptom de febră.
Vă recomandăm să vă consultaţi medicul personal înainte de a decide urmarea acestei terapii!

Fresh Bar

Sucuri Naturale de Citrice Proaspete
Sucurile naturale de citrice sunt obţinute din fructe proaspete, presate cu maşini profesionale Santos ce nu permit stoarcerea cojilor fructelor. Sucul astfel obţinut are un gust curat, nealterat.

Sucuri Naturale Legume Proaspete

Probabil că suntem singurul centru spa din ţară care s-a gândit să ofere clienţilor săi sucuri proaspete de legume. Credem în sănătate şi credem că dumneavoastră meritaţi ce este mai bun. Găsiţi în oferta noastră, în funcţie de sezon, sucuri naturale de morcovi, roşii, castraveţi, varză, ridichi, ţelină etc.

În funcţie de sezon, suntem bucuroşi să vă oferim sucuri proaspete de mere, pere, struguri, kiwi, ananas, pepene verde sau galben etc.

Top