Facilitati

Home facility text

Un nou concept, o noua sala, noi facilitati…..totul conceput si adaptat pentru a te inspira si motiva in alegerea unui stil de viata sanatos ce are la baza miscare activa.

spinning

Bicicleta staționară de spinning folosită în clasele de cycling, clase ideale pentru antrenamentul de slăbit, tonifiere a trenului inferior și îmbunătățirea aparatului cardio-respirator.

Vezi detalii
group

Clasele de aerobic te pot ajuta să pierzi din greutate, să suporţi mai bine stresul și să-ţi întărești sistemul imunitar într-un mod dansant și ritmic.

Din cap până în picioare, aerobicul îţi îmbunătăţește toate funcţiile corpului, devii mai rezistent, mai sănătos și cu o coordonare îmbunătăţită.

Vezi detalii
orhideea sport

Cel mai in voga concept de antrenament care va ajuta sa integrati miscarea in activitatile zilnice, prin utilizarea miscarilor multi-plan.

Vezi detalii
orhideeea sport fitness

REBOUND-ul sau mini trambulina este versiunea adaptata pentru interior a trambulinei olimpice. Dimensiunile sale reduse permit folosirea ei în spaţii închise de persoane de toate vârstele, cu constituţii corporale diferite.

Vezi detalii
weight

Această zonă este destinată tuturor clienților care vor să introducă în programul de fitness și exercițiile cu greutăți pe scripeți concepute să ușureze mișcarea fără a afecta rezultatul: tonifierea musculară segmentară. În aceasta zonă puteți alcătui un program de exerciții adecvat nivelului dumneavoastră, singuri sau cu ajutorul antrenorului.

Vezi detalii
personal-trainer

Zona de antrenamente personale este un spatiu special amenajat si destinat pentru sedintele cu Antrenor Personal.

Antrenorul Personal iti analizeza nivelul actual de pregatire fizica si planifica impreuna cu tine atingerea obiectivelor prin antrenamente personalizate.

Vezi detalii

Aceasta zonă se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și dezvolte masa musculară. Antrenamentul cu greutățile libere presupun un grad mai mare de dificultate decât aparatele cu greutăți pe scripeți, de aceea va recomandam ca exercițiile efectuate în aceasta zonă să se facă numai sub supravegherea antrenorului.

Vezi detalii
orhideea sport

TRX-ul este un instrument cu ajutorul caruia se efectueaza majoritatea exercitiilor in suspensie. TRX-ul te ajută să-ți creezi antrenamente complexe, variate și sigure.

TRX este un concept renumit în întreaga lume și este folosit si la antrenamentele echipelor de fotbal, de luptători UFC, de cicliști, înotători, atleți, precum și de armata Statelor Unite.

Vezi detalii
cardio-facility

Zona cardio este destinată iubitorilor de efort cardio individual, cu benzi de alergare, biciclete și eliptice. Această zonă se adresează celor care doresc să își mențină un aparat cardio-respirator sănătos și rezistent la eforturi îndelungate dar și celor care sunt interesați de un program de slăbit.

Vezi detalii

Este o saună realizată într-o incintă de lemn, încalzită electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscată sau finlandeză are o umiditate de aproximativ 10% şi o temperatură de 85° – 90°C, efectul fiind simţit după primele 5 minute de utilizare printr-o transpiraţie puternică. Este recomandat consumul în cantitate mare de apă şi sucuri naturale pentru […]

Vezi detalii

Sucuri Naturale de Citrice Proaspete Sucurile naturale de citrice sunt obţinute din fructe proaspete, presate cu maşini profesionale Santos ce nu permit stoarcerea cojilor fructelor. Sucul astfel obţinut are un gust curat, nealterat. Sucuri Naturale Legume Proaspete Probabil că suntem singurul centru spa din ţară care s-a gândit să ofere clienţilor săi sucuri proaspete de […]

Vezi detalii