Antrenori Personali Bucuresti

Antrenorii nostri de la Orhideea Sport va ofera posibilitatea de a face sport in salile de fitness.

Antrenori Personali Shortcode

Sergiu Safta

Sunt pasionat de ceea ce fac în domeniul wellness-ului, sănătății și antrenamentelor, unde nu dau înapoi din fața provocărilor.

CITESTE MAI MULT
Robert Ivana

Inca de mic am cochetat cu sportul,dar fitness-ul l-am descoperit din curiozitate si in mare masura
din nevoie.

CITESTE MAI MULT
Cristina Dumitru

Sportul a facut mereu parte din viata mea. De mica mi-au placut activitatile sportive, petrecandu-mi mult timp alergand si jucand tot felul de jocuri ce implicau miscare si indemanare.

CITESTE MAI MULT
Andrei Vizitiu

Fost sportiv de performanta in ramurile inot si baschet, am invatat de mic ce inseamna rigorile sportului si avantajele pe care le pot aveam prin miscare.

CITESTE MAI MULT
Darius Sania

Provin dintr-o familie de sportivi unde miscarea si viata sanatoasa sunt apreciate la adevarata lor valoare. Am facut in perioada adolescentei atletism si handbal in paralel, insa sportul de echipa m-a atras mai mult mai ales si pentru faptul ca fratele meu era si el tot handbalist.

CITESTE MAI MULT
Cosmin Ciocirlan

Sunt omul care aduce rezultate. Repede. Sunt doctorand in Stiinta sportului si motricitatii si am in sange dorinta de a ajuta fiecare om sa devina chiar si cu 1% mai bun astazi fata de cum a fost ieri.

CITESTE MAI MULT
Emilia Lapau

Ma numesc Lapau Emilia Practicand sportul inca de la o varsta frageda, am inteles ca viata fara miscare nu poate exista in perspectiva mea!

CITESTE MAI MULT

Text Personal trainer

 

Antrenamentele cu antrenor personal nu se pot compara cu nici un antrenament efectuat individual sau cu antrenamentele de grup. Beneficiazi de un program complet personalizat de antrenament insotit de recomandari legate de alimentatia potrivita care sa sustina planul de antrenament, ai parte de un partener de antrenament a cărui misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor stabilite.

Abonamente Antrenor Personal

slim-pack-new

Intentia specialistilor nostrii in crearea acestui pachet a fost aceea de a veni in intampinarea unor nevoi reale a oamenilor care isi doresc sa inceapa un program de imbunatatire a starii de sanatate si de schimbare a obiceiurilor, dar nu au gasit motivatia necesara pentru a face primul pas.

Accepti provocarea?

antrenament orhideea sport

Este un pachet de servicii dedicat celor care vor sa experimenteze conceptul de personal training, sa cunoasca modul de lucru cu aparatele de fitness, sa invete miscarile de baza si sa-si conceapta cu ajutorul antrenorului un plan de actiune.

Accepti provocarea?

orhideea sport fitness

Alege abonamentul de Personal Training si te bucuri de un program personalizat de miscare, in functie de organismul si stilul tau de viata! Instructori dedicati te vor monitoriza pas cu pas ca sa-ti atingi obiectivelein mod sanatos.

Accepti provocarea?

orhideea sport fitness

Spre deosebire de abonamentul Personal Training Fitness, noul abonament “Workout Group” va ofera posibilitatea de a va antrena alaturi de prieteni sau parteneri de antrenament care doresc sa aiba parte de un program fitness bine structurat.

180.00  Accepti provocarea?

orhideea sport swim

Inotul este o activitate care stimulează dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor, cu multiple implicaţii pozitive pentru sănătate.

250.00  Accepti provocarea?

Abonamente
orhideea sport fitness

Abonamentele sport pot fi achizitionate lunar sau anual. Pretul unui abonament sport  happy hour  include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup ce se desfasoara in programul de acces de tip happy hour si acces la sauna finlandeza.

orhideea sport gym

The sport monthly pass can  be purchased monthly or annually. The price  of a full time sport monthly pass includes the access to all fitness area facilities, access to all Training Group classes and also the access to the Finnish sauna special created for our Orhideea Sport customers.

orhideea sport fitness

Accesul  de zi sport poate fi achizitionat in cazul in care nu detii un abonament Orhideea Sport. Acesta include accesul la toate facilitatile salii de fitness, acces la toate clasele de Antrenamente de grup, precum si acces la sauna finlandeza special creata pentru clientii OrhideeaSport.

pool orhideea sport

Accesul  de zi piscina poate fi achizitionat in cazul in care nu detii un abonament Orhideea Sport. Include accesul la  facilitatile din zona piscinei: piscina adulti, piscina copii, Jacuzzi, zona Ice & Fire, sezlonguri de relaxare incalzite cu lampi cu infrarosii, salina cu sare recomandata si copiilor.