Programe de antrenament

Slim pack

6 WEEKS BODY TRANSFORMATION

Daca raspunzi pozitiv la una dintre intrebari, SLIM PACK este pentru tine!

  • Ai nevoie de cineva care sa te motiveze si sa te indrume in antrenamente?
  • Iti doresti sa incepi un program fundamentat stiintific care iti garanteaza rezultate?
  • Vrei sa platesti o singura data si sa ai toate serviciile incluse?
  • Iti doresti sa cunosti mai multe despre alimentatia sanatoasa si sa ai pe cineva care sa te corecteze cand calci stramb?

Ce contine SLIM PACK?

  • Pachet de transformare cu antrenor dedicat
  • 18 sedinte cu antrenor personal
  • Design de antrenament pentru 6 saptamani cu orar de activitati personalizat
  • Acces nelimitat la sala de fitness, ore de aerobic si sauna
  • Plan alimentar usor de urmat si follow-up zilnic din partea antrenorului

Energie-sanatate-stare de bine-fizic armonios
Toate intr-un singur pachet: SLIM PACK.

Rezultate dovedite

Rezultate dovedite

De mult imi doream sa fac o schimbare in viata mea insa nu gaseam niciodata suficient timp sau resurse pentru a incepe cu adevarat. De fiecare data cand ma apucam de un program, renuntam dupa scurt timp.

Dupa ce am inceput sa lucrez cu Andrei Vizitiu, mi-am schimbat total perspectiva asupra miscarii si beneficiilor ei. Am realizat ca nu este o activitate temporara care poate fi inlocuita cu alte prioritati, ci trebuie sa devina parte din viata mea.

Am reusit sa slabesc peste 12kg in 6 saptamani cu programul Slim Pack dar nu ma opresc aici. Continui sa aplic cele invatate si sa ma bucur de noua mea conditie fizica.

Olguta B.

M-am saturat sa renunt tot timpul la mine pentru a rezolva alte lucruri mai importante. De cele mai multe ori realizam ca trebuie sa schimbam ceva doar atunci cand avem o durere, fie fizica sau mentala. Mie nu imi mai placea cum arat si aveam si dureri articulare de la sedentarism. Alaturi de Sergiu Safta am descoperit cat de usor si placut este sa faci sport si astfel am inceput sa imi recapat increderea in fortele proprii.

Alex

Pachetul de transformare livreaza tot ce promite si mai mult! Am inceput destul de sceptic programul, mai ales datorita faptului ca oricum veneam dupa o slabire anterioara si eram deja antrenat, deci nu credeam ca o sa mai pot face vreo modificare in termen atat de scurt.

Si cu toate astea, datorita antrenorului meu Levi si pachetului de servicii de care am beneficiat, am reusit sa obtin ceea ce imi doream din punct de vedere fizic si in plus am ramas cu foarte multe informatii utile si masuratori care o sa ma ajute sa progresez in continuare.

Victor

Transformarea incepe
CU TINE!

Top