Programe de antrenament

Workout Group

Spre deosebire de abonamentul Personal Training Fitness, noul abonament “Workout Group” va ofera posibilitatea de a va antrena alaturi de prieteni sau parteneri de antrenament care doresc sa aiba parte de un program fitness bine structurat, in functie de obiectivele comune dar si individuale ale fiecaruia dintre participant. Este un tip de antrenament dinamic si care in acelasi timp contribuie la mentinerea unui stil de viata sanatos.

Antrenamentul se desfasoara pe o durata de 90′ si este compus dintr-o gama variata de exercitii, fie ca vorbim despre antrenamente hipertrofice (cresterea masei musculare), HIT (high intensity training, tonifiere), HIIT (high intensity interval training, cardio – fat burn, slabire, tonifiere) sau functional training (tonifiere, intretinere, rezistenta, slabire).

Atat pentru incepatori cat si pentru avansati, acest nou program de antrenament se va desfasura sub supravegherea unui antrenor personal care va va ajuta sa obtineti rezultatele dorite in conditii de siguranta, asiguradu-se ca toti participantii vor reveni cu placere la urmatoarele sedinte.

 

Informatii suplimentare:

Durata antrenamentului: 90 de minute
Group Training: 2 sau 3 participanti

Rezultate dovedite

Rezultate dovedite

De mult imi doream sa fac o schimbare in viata mea insa nu gaseam niciodata suficient timp sau resurse pentru a incepe cu adevarat. De fiecare data cand ma apucam de un program, renuntam dupa scurt timp.

Dupa ce am inceput sa lucrez cu Andrei Vizitiu, mi-am schimbat total perspectiva asupra miscarii si beneficiilor ei. Am realizat ca nu este o activitate temporara care poate fi inlocuita cu alte prioritati, ci trebuie sa devina parte din viata mea.

Am reusit sa slabesc peste 12kg in 6 saptamani cu programul Slim Pack dar nu ma opresc aici. Continui sa aplic cele invatate si sa ma bucur de noua mea conditie fizica.

Olguta B.

M-am saturat sa renunt tot timpul la mine pentru a rezolva alte lucruri mai importante. De cele mai multe ori realizam ca trebuie sa schimbam ceva doar atunci cand avem o durere, fie fizica sau mentala. Mie nu imi mai placea cum arat si aveam si dureri articulare de la sedentarism. Alaturi de Sergiu Safta am descoperit cat de usor si placut este sa faci sport si astfel am inceput sa imi recapat increderea in fortele proprii.

Alex

Pachetul de transformare livreaza tot ce promite si mai mult! Am inceput destul de sceptic programul, mai ales datorita faptului ca oricum veneam dupa o slabire anterioara si eram deja antrenat, deci nu credeam ca o sa mai pot face vreo modificare in termen atat de scurt.

Si cu toate astea, datorita antrenorului meu Levi si pachetului de servicii de care am beneficiat, am reusit sa obtin ceea ce imi doream din punct de vedere fizic si in plus am ramas cu foarte multe informatii utile si masuratori care o sa ma ajute sa progresez in continuare.

Victor

Transformarea incepe
CU TINE!

Top