Programe de antrenament

Cristina Munteanu

Sportul a facut mereu parte din viata mea. De mica mi-au placut activitatile sportive, petrecandu-mii mult timp alergand si jucand tot felul de jocuri ce implicau miscare si indemanare. De-a lungul timpului am cochetat cu diferite sporturi cum ar fi artele martiale, dansul sportiv, gimnastica artistica si aerobica.
Inca de pe atunci sportul m-a invatat sa fiu ambitioasa, competitiva, sa imi gasesc echilibrul interior si cel mai important mi-a adus bucurie si implinire in viata. Prin ceea ce fac vreau sa impartasesc tuturor aceasta bucurie a miscarii.

Motto: Lasa zambetul tau sa schimbe lumea… zambeste, fii activ si traieste.

Certificări: 

  • Cursuri Instructor Sportiv – Federatia Romana Sportul pentru Toti
  • Professional Personal Trainer – International Fitness Wellness and Spa Association ‘ IFWSA ’
  • Instructor Aerobic-Fitness – Move On Fitness Education
  • Steel Combat – Steel Programs
  • BOSU – Move On Fitness Education
  • Bosu Strong and Stretched – Move On Fitness Education

Daca vrei sa iti incarci bateriile, la clasele Cristinei trebuie sa vii!

Mihaela I.

Clasele tale sunt minunate!

Roxana R.

Colaborarea mea cu Cristina a început acum 1 an și 5 luni. De ce Cristina? Ei bine, fiul meu cel mare era mare fan de cursurile ei! In loc sa mergem in parc, el stătea lipit de geamul de la sala și încerca sa imite miscările Cristinei. Asa ca, atunci când a fost momentul sa fac ceva pentru mine, alegerea mea a fost simpla! Pierdere de kilograme, tonus, rezistența si mult doritul echilibru emoțional, acestea sunt rezultatul colaborării noastre! Adaptabila, perseverenta dar intelegatoare la starea mea, Cristina m-a ajutat si motivat la fiecare ședința. EA este Coach ul meu !!!!

Hermina Saftoiu

Intotdeauna pozitiva si zambitoare, Cristina iti transfera din energia ei si te motiveaza sa-ti depasesti limitele. Atenta la starea fizica a clientului din ziua antrenamentului, este flexibila in a adapta, in timp real, gradul de dificultate/tipul/intensitatea exercitiilor, fara a pierde insa din vedere obiectivul stabilit. Cunostintele in domeniu, la care se adauga interesul autentic fata de cei pe care ii antreneaza si abilitatile ei de comunicare te fac sa o indragesti pe Cristina si sa astepti cu nerabdare urmatoarea sesiune.

Carmen Baibarac

Cristina reușește să fie aproape de tine,sa te motiveze si sa te molipseasca cu entuziasm. Te îndrumă cu atenție,astfel încât te simți mereu în siguranță. Explică mișcările în timp ce le execută ,orele ei fiind mereu pline de armonie. Mereu calmă si cu zâmbetul pe buze, găsește soluții pentru a ne mulțumi pe toți.

Bratiloveanu Cristiana

Bucurie și stare de bine in fiecare moment petrecut cu voi sunteți niște antrenori minunați și dedicați, adevărați profesioniști.

Adriana Georgescu

Pentru mine Orhideea este ca acasa! Este locul in care fac sport si ma simt mai bine, arat mai bine, ma relaxez si ma incarc pozitiv. Un loc frumos, cu oameni frumosi! Orhideea este si floarea mea preferata

Ines Matei

Cursurile sunt dinamice si minunat concepute. Dar diferenta este data de energia pe care o emana. Cursurile cu ea nu iti.lucreaza doar corpul. Te incarca de energie pozitiva. Zambeste si e vesela mereu. Da dependenta

Vanessa Ionescu

Orele Cristinei sunt inlocuitor de bautura energizanta, 100% sanatoasa! Si pentru unii poate fi elixir de mentunere a tineretii, trup si suflet! ( in special articulatii!) Clar, mi-e draga!

Mihaela Isfan

Transformarea incepe
CU TINE!

Top