Programe de antrenament

Flavius Predoi

Cand o sa fiu mare, o sa fiu cel mai bun si o ii inving pe toti!" - Au fost cuvintele spuse de mine la varsta de 6 ani catre tatal meu, in timp ce mergeam la prma lectie de karate! 15 ani mai tarziu autoprofetia s-a implinit iar in anul 2012 am obtinut titlul de Campion Mondial. De cele mai multe ori motivatia pentru a face sport dispare sau poate ca nu a existat nicioadata, la fel ca si tine m-am simtit si eu de foarte multe ori. Secretul nu sta in motivatie, secretul sta in disciplina, in repetitie: ai chef, nu ai chef, ia decizia de a face acel lucru care iti face bine, repeta-l pana devine parte din tine, la fel cum am facut si eu cu sportul. Titlul de Campion Mondial este doar o consecinta a disciplinei, a respectului, a deciziilor luate pentru a-mi atinge potentialul maxim. 23 de ani mai tarziu de la cuvintele rostite, ma gasesti in sala predant mai departe calea pe care am urmat-o.

Motto: “Crede, nu te indoi, caci gandurile devin fape!”

 

Studii si specializari:

 • Kinetoterapie - Facultatea de Educatie Fizica si Sporturi Montane;
 • Psihologie - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative;
 • Master - Diagnoza si prognoza psihomotrica (selectie si indrumare sportiva);
 • Scoala Nationala de Antrenori;
 • Nutritie - Master Class;
 • Centura Neagra 2 Dan - Sensei Ashihara Karate.

 

Rezultate:

 • Campion Mondial Ashihara Karate Full Contacte;
 • 2 X Vicecampion Mondial Ashihara Karate;
 • Vicecampion European Ashihara Karate;
 • 16 meciuri Kickbox (12 Victorii / 1 egal / 3 Infrangeri;
 • 5 meciuri MMA (3 Victorii / 2 Infrangeri ).

"Întâlnirea cu Flavius a fost "life changing", mi-a schimbat complet percepția despre importanța sportului pentru sănătatea și starea mea de bine. Cu (foarte) multă răbdare și creativitate m-a ajutat să fac tranziția de la "mi-e jenă să merg la sală", la "abia aștept următorul antrenament", deși mi-a fost foarte greu să fac acest pas. Pe lângă antrenamente și sfaturi de nutriție, a știut și cum să mă motiveze să nu renunț chiar și atunci când bara olimpică părea că nu se va ridica de pe podea. Datorită sportului și antrenamentelor cu Flavius am depășit foarte multe complexe și am devenit o persoană disciplinată și mult mai ambițioasă."

Iulia Iancu

Journalist

“Am avut multe încercări nereușite de a frecventa constant o sală de fitness, zeci de abonamente începute și irosite pentru doar 2-3 prezențe la sali in proximitatea job-ului sau a casei, mai “de fițe” sau “mai de cartier”. Ulterior am decis sa ma înscriu la cursuri cu antrenor personal la Orhideea SPA. Aici am fost repartizat la Flavius Predoi și in sfârșit am reușit sa merg la sala constant, fără întreruperi și de plăcere. Îmi incarc bateriile deja de aproape un an, de trei ori pe săptămâna, urmând programul stabilit de Flavius, un program echilibrat și adaptat nevoilor și puterilor mele. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate si cu siguranță voi continua!”

Alexandru Piru

Antreprenor

“In februarie 2020 am aflat ca varsta mea metabolica era cu mult peste cea din buletin. A fost semnalul de alarma pentru starea mea de sanatate. Am inceput cu un pachet care imbina sportul cu un plan alimentar, si desi credeam ca o sa renunt dupa prima luna, continui sa merg la sala de 3 ori pe saptamana. Si asta pentru ca am intalnit la Orhideea o echipa de oameni talentati, iar Flavius, ca antrenor personal, m-a ajutat sa introduc sportul in rutina mea zilnica, sa am grija la ce si cum mananc, sa-mi depasesc mereu limitele, m-a motivat constant, mi-a aratat ca suntem o echipa si nu m-a dezamagit niciodata. Datorita sfaturilor lui am reusit sa slabesc 18 kg si sa-mi cumpar haine cu 3 masuri mai mici. Nimic nu se compara cu satisfactia pe care o am atunci cand cei din jur remarca ca am slabit, iar eu ma simt din nou increzatoare si plina de energie. Flavius, iti multumesc pentru aceasta experienta, pentru profesionalismul dovedit si mai ales pentru energia pozitiva pe care o transmiti mereu! “

Manuela Mercea

Economist

Transformarea incepe
CU TINE!

Top