Programe de antrenament

Sergiu Safta

Sunt pasionat de ceea ce fac în domeniul wellness-ului, sănătății și antrenamentelor, unde nu dau înapoi din fața provocărilor. În 2009 am început să mă antrenez şi să mă documentez în domeniul acesta. Între timp, am obţinut o licenţă în jurnalism, dar am continuat să mă specializez ca antrenor, urmând mai multe cursuri. Întodeauna m-am ghidat în viață după spusele lui Confucius: “Găsește-ți o slujbă care să-ți placă și nu vei fi nevoit să lucrezi o zi din viața ta”. Astfel, visul meu a devenit realitate! Îmi doresc să schimb în bine cât mai multe vieţi prin sport! Sunt cuvinte mari, dar mi le asum. În zilele noastre, mişcarea este absolut necesară. Suntem tot mai sedentari. Urmarea? Boli, tonus scăzut, stimă de sine scăzută şi altele. Prin mişcare, într-un program de antrenamente regulat, veţi observa schimbări pe plan fizic, psihic și emoțional. Sunt aici pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim!

Motto: “Mens sana in corpore sano.”

 

Certificări:

 • Tehnician Nutritionist (Academia de Nutriţie "sănătate, te iubesc");
 • Aerobic and Group Fitness Instructor (MOVE ON Fitness Education);
 • Instructor Fitness-Aerobic (ABC Fitness);
 • Personal Trainer (ABC Fitness).

 

Specializări:

 • slăbire;
 • creșterea masei musculare;
 • tonifiere;
 • nutriție;
 • corectarea posturii;
 • antrenamente de grup (2-3 persoane);
 • îmbunătățirea mobilității;
 • antrenamente cu adolescenți;
 • dezvoltarea forței.

Cea mai buna investitie pentru sanatate, este cu siguranta, sportul!Dar, fara cineva care sa te motiveze, sa aiba grija in permanenta de starea ta fizica si psihica provocandu-te sa te autodepasesti, nu poti merge mai departe!Antrenamente personalizate, intelegere, sustinere si un bun psiholog, intr-un cuvant, Sergiu Safta! Iti multumim!

MADELEINE SI AIDA PASCU

Soliste Opera Nationala Bucuresti

Am gasit in Sergiu, antrenorul perfect, asta pentru ca in primul rand, simt ca am o comunicare foarte buna cu el, stie sa imi dozeze exercitiile incat sa nu fie foarte grele si sa fiu tentata sa renunt, gaseste mereu exercitii noi si interesante, stie sa ma provoace si sa ma motiveze, mi-a dat increderea ca pot ajunge acolo unde imi doresc.Stiu ca nu e usor, dar atunci cand ai antrenorul potrivit langa tine, totul este mai usor si visele devin realizabile!

Monica Sfetcu

Executive Manager

"Apreciez profesionalismul, punctualitatea și stilul modern al trainer-ului Sergiu Safta. Știe sa abordeze diferit fiecare sesiune de training, pentru a nu face ceva repetitiv și plictisitor. Cred ca încrederea pe care o inspira clienților este calitatea sa principala. Ii mulțumesc pentru sprijinul constant pe care mi l acorda."

Gavrilescu Adrian

Project Manager

Sergiu mă antrenează de peste 2 ani și rezultatele se văd! De un an mă antrenează împreună cu soțul meu care este deasemenea multumit de rezultate și s-a transformat fizic vizibil in bine. Multumim Sergiu pentru profesionalism, intelegere si adaptabilitate!

Livia si Alex Manta

Livia Manta - Medic ginecolog, Alex Manta - Inginer Construcție

"Pe parcursul ultimilor 2 ani Sergiu a fost pentru noi antrenorul ideal, un profesionist, conectat permanent la realitățile pieței de fitness, preocupat să-și lărgească orizontul de cunoștințe în acest domeniu și să le împărtășească clienților. Crează si exemplifică exerciții noi, verifică în permanență corecta lor execuție și le ajustează pt a obtine eficienta maxima raportată la nivelul de pregatire al clientului. Este o fire optimistă, onestă, deschisă, altruist, empatic si zâmbitor, mereu alături de tine, te încurajează la fiecare pas să-ți atingi obiectivele."

Ovidiu Purnichi si Oana Voiculescu

Ovidiu Purnichi - Economist, Oana Voiculescu – Antreprenor

"În urma colaborării cu Sergiu am învățat că efortul și disciplina dau rezultate dacă ești consecvent. Am învățat să cer mai mult de la mine și că nimic nu este imposibil, trebuie doar să ai încredere în forțele proprii și să nu renunți chiar dacă uneori este greu. Pain is weakness leaving the body!"

Daniela Tatu

IT Developer

"Experiența de a face sport cu un antrenor personal este cu totul aparte. Sergiu m-a susținut și m-a încurajat mereu să am o viață sănătoasă și plină de mișcare. Antrenamentele cu el m-au ajutat atât fizic, cat și psihic. Mereu plec de la sală zâmbitoare și încrezătoare în mine."

Mihaela Alexandru

"Pentru mine, antrenamentele cu Sergiu se regăsesc sub semnul planificării (stabilire obiective, monitorizare rezultate, ajustări), dar și al personalizării (tailor-made). Spun asta pentru că el a gândit o serie de antrenamente care m-au ajutat foarte mult pe durata parcurgerii unui curs de certificare de Instructor Yoga, derulat timp de 6 luni. Elemente de forță-rezistență cardio-mobilitate fac, de altfel, parte din ședințele noastre săptămânale și susțin echilibrul fizic. Recomand fără rezerve antrenamentul de PT cu Sergiu !"

Carmen

"Multumesc Sergiu! 💪 Fără tine nu aș fi găsit niciodată motivația să ajung in forma în care sunt acum, nu aș fi aflat niciodata că pot "sa ma odihnesc" în plank și nu aș fi si spuns niciodată "mi-a fost dor să am febra musculară". Keep up the good work-out!"

Tudor Anghelina

Manager, IT Consulting
"Un zâmbet, o strângere de mâna si o întrebare: „Cum va simțiți astăzi?” După încalzire urmează exercitiile alese cu grija, special pentru mine. O privirea atenta îmi urmareste fiecare miscare. Sunt corectat, ïndrumat, încurajat. La un moment dat, anuntul teribil: „Si acum, plansa!” Dacă numai după șase ședințe, am reușit la aproape 70 de ani sa rezist doua minute în dificila poziție a fost datorita antrenorului pe care l-am întâlnit la Orhideea Sport. Mulțumesc înca o data, Sergiu Safta!"

Chirca Mihai-Ștefan

Chimist

“Ma antrenez cu Sergiu de 1 an si 10 luni si pot spune cateva cuvinte despre el: incredere, perseverenta, daruire , implicare, energie neclintită. Nu aş schimba pentru nimeni şi nimic modul lui profesionist de a fi si mai ales implicarea in cadrul antrenamentelor. Este atent ca fiecare antrenament ce il facem sa iasa asa cum trebuie si simti sustinerea lui. Mai pe scurt este un profesionist“ .

Ionuț-Bogdan Văduva

Preot Paroh

"Cand am inceput antrenamentele, chiar si cel mai simplu exercitiu imi parea incredibil de greu si imposibil de executat. Apoi incet incet, cu multa rabdare din partea lui Sergiu, sportul a ajuns sa faca parte din viata mea. Ma simt mai activa, cu mai mult chef de viata si de miscare, durerile de spate si genunchi au ramas doar o amintire. Desi greutatile au crescut, antrenamentele au devenit mai usoare, intr-o atmosfera relaxata si cu o echipa super prietenoasa."

Irina Ciucă

Project Manager

"De când am început colaborarea cu Sergiu am inteles ca fitness nu inseamna doar forta, cardio sau doar ceva ce iti alegi si gata stii ce ai de facut. Este ceva mult mai complex si pt asta ai nevoie de o educatie pe care nu o iei de pe un blog, filmulet sau prietenul tau care a mai fost el la sala si te invata si pe tine. Pe langa partea tehnica mai este si o latura personala pe care o apreciez la el, un fel de a fi care te ajuta sa ramai motivat si sa te simti in siguranta. Despre rezultate nu are rost sa vorbesc, sunt vizibile cu ochiul liber.''

Alexandru Harfaș

Head of data Inteligence

"Colaborarea noastra cu Sergiu a fost si este una deosebita. A inceput intr-un moment in care aveam nevoie de ajutorul unui profesionist, dar era nevoie de unul suficient de curajos si indraznet in a isi asuma cauza noastra. Sergiu nu numai ca a luptat alaturi de noi, dar a luptat uneori si cu noi (si inca o face) pentru a ne apropia de obiectivele indraznete propuse, chiar si atunci cand am parut ca ne-am pierdut pe drum.

In putine cuvinte aș spune că suntem o echipa si ne bucuram de implicarea, răbdarea si profesionalismul lui Sergiu."

Mihai și Ana-Maria Boboia

Antreprenori

"Apreciez foarte mult devotamentul și profesionalismul lui Sergiu, cel care in cei aproape 2 ani de cand ne-am cunoscut mi-a devenit pe lângă antrenor și un adevarat prieten.

Îi sunt recunoscător pentru momentele în care a reușit să mă motiveze cat și pentru cele în care a reușit să mă facă să îmi depășesc condiția. Keep up the good work, coach!"

Andrei Bîrlățeanu

CEO Headprint

"Sergiu m-a ajutat să descopăr frumusețea mișcării, avantajele activității susținute și a planului bine pus la punct. Perseverența, susținerea și dedicarea lui contribuie major la depășirea continuă a limitelor mele fizice existente. Prin planul personalizat m-a ajutat să am încrederea necesară că pot face tot ce imi propun, pas cu pas, fără a stresa inutil corpul. Adaptarea constantă a exercițiilor la specificul corpului meu și sfaturile de executare pentru a obtine randament maxim îmi sporesc încrederea in mine si in competentele si abilitățile lui. Recunosc, uneori încerc sa negociez numarul de repetari...... fără succes ce-i drept. Ulterior, mă felicit că nu am renuntat. Și ii multumesc...in gand... Fiecare ședință contribuie la cresterea rezistenței, stabilirea unei posturi corecte, menținerea starii de bine si obținerea unei siluete in continuă perfecționare. Multumesc Sergiu!"

Monica

CEO Headprint

Transformarea incepe
CU TINE!

Top